PeeWee?..!

Jag älskar ju mina djur och vill ju ha katter och hundar.
MEN..Jag haaaatar kattlådan, de är nog det tråkigaste som finns och luktar illa + att det blir sand överallt direkt så man får dammsuga hela tiden. Så jag är alltis ute efter att testa nya saker för att det ska bli bättre! Så nu har jag köpt PeeWee efter att jag sett en film om deras special låda och pelletsen man har i där. (http://www.peewee.se/)
Jag har dock alltid varit emot att ha pellet i kattlådor för jag inte tyckt det vart någe bra. Har ju hållt mig till "Everclean" i dom flesta åren. Men som sagt så ville jag ju testa något nytt nu så vi får väl se hur det går! Det verkar väldigt smidigt i alla fall!

Nybadad katt

Peggy är nybadad nu fast de blir ju ändå aldrig lika bra som när Anna-Karin gör det!
Blev lite nya bilder också eftersom de är så fint väder ute :)


Sept. 7, 2011

Heeeeeeeej!!

Ja att det nu finns färdigkokta och skalade ägg känns lite skrämmande! Men man kanske måste prova dom någon dag ändå? Tror dock att dom är ganska så äckliga. Ja vill äta dom nykokta och varma helst.


Just nu känns det också dom att det ska bli kul med lite snö och vinter sen! Fast de är ju inge roligt att det ska vara så jävla mörkt och att man måste skrapa rutorna på morgonen... Men annars är det ju väldigt fint ovh mysigt! Sen så flyttar vi ju in i huset  1 december!!

RSS 2.0